

نقش کارآمد داشبوردهای مدیریتی دانشگاههای علوم پزشکی در مدیریت موفق بحران کرونا
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت عنوان کرد:
نقش کارآمد داشبوردهای مدیریتی دانشگاههای علوم پزشکی در مدیریت موفق بحران کرونا


به گزارش وبدا، دکتر «محمدحسین حیدری» هدف از سفر به فارس را بررسی روند اجرای واکسیناسیون سراسری علیه کرونا بر اساس دستور وزیر بهداشت اعلام کرد و گفت: وجود داشبوردهای مدیریتی که حاصل تلاش زیرمجموعه معاونت هاست به گونه ای نمود می یابد که فرمانده ارشد مدیریتی بتواند اقدامات را اولویت بندی کرده و به درستی تصمیم گیری کند که این امر بسیار اهمیت دارد و باید به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه تبریک گفت.
او دستاورد این تلاش ها را چاره گشایی از مشکلات مردم و افزایش رضایتمندی عنوان کرد و افزود: پایبندی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به برگزاری نشست های ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا از ابتدایی ترین ساعات روز و حتی در ایام نوروز، باید در سطح کشور معرفی شود.
وی با اشاره به نظارت اداره بازرسی وزارت بهداشت بر سامانه های داده برای آگاهی از روند اقدامات و پیشگیری از مشکلات، نسبت به تصمیم گیری در نشست های ستاد دانشگاهی کرونا بر اساس سامانه های اطلاعاتی، ابراز خرسندی کرد.
دکتر حیدری ضمن تاکید بر پیگیری مصوبات پیشین برای آگاهی از روند دقیق اقدامات، نتیجه این امر را افزایش رضایتمندی مردم و کاهش شکایات برشمرد و گفت: هنر هر حوزه مدیریتی، ایجاد شرایطی برای پیشگیری از مقدمات بروز مشکلات است.
وی تقویت تعامل تمامی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان را راهکار دستیابی به موفقیت های بیشتر دانست و ادامه داد: بحران کرونا در کنار همه چالش هایی که ایجاد کرد، نوعی وفاق میان مجموعه ها و معاونت های مختلف حوزه سلامت ایجاد کرد.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، نظارت بیشتر در کنار آگاهی از نظرات مردمی را دو اولویت حوزه سلامت خواند و افزود: در شرایط کنونی به دلیل محدودیت تعداد واکسن، کار واکسیناسیون به صورت مرحله ای در حال انجام است که بایستی در این مراحل بتوانیم به یک سطح مناسب از آمادگی برسیم به گونه ای که با رضایتمندی همراه باشد؛ باید بکوشیم سرعت عمل را در این زمینه بالا برده و به دستورالعمل یکسانی پایبند باشیم.
دکتر حیدری با تاکید بر اهمیت پاسخگویی به پرسش ها و مسایل مردم در حوزه واکسن، این امر را موجب تقویت امید و انگیزه در کشور دانست و دستیابی به یک هماهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی در این زمینه را یک ضرورت خواند.
مدیریت بازرسی؛ چشم بینای سیستم سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست، اشراف و آگاهی مدیران و مسوولان حوزه بازرسی در وزارت بهداشت بر مسایل حوزه های مختلف را مایه دلگرمی دانست که انگیزه فعالیت ها را تقویت می کند.
دکتر «مهرزاد لطفی» حوزه مدیریت بازرسی را چشم بینای سیستم خواند که باید پیش از هر گونه مساله ای به حوزه ها ورود کند و این مهم در مجموعه وزارت بهداشت، تحقق یافته است.
وی با اشاره به تلاش های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روزهای نخستین مواجهه با بحران کرونا تا کنون که بیش از یک سال ادامه داشته است، برگزاری نشست های روزانه ستاد دانشگاهی کرونا را به عنوان قرارگاه عملیاتی مقابله با این بحران، مهم ترین محور اقدامات عنوان کرد که با حضور مسوولان و مدیران ارشد دانشگاه برگزار و با ارائه آمار و داده ها نسبت به رفع چالش ها و برطرف کردن مسائل با ابلاغ به واحد ها اقدام می شود، سپس نتایج فعالیت های صورت گرفته در زمینه هر مصوبه در نشست های روز بعد مورد پیگیری قرار می گیرد.
دکتر لطفی اظهار کرد: در زمینه واکسیناسیون نیز به گونه ای برنامه ریزی شده که این اقدام با بیشترین سرعت ممکن در فارس انجام شود و در این راستا تمامی مجموعه دانشگاه بسیج شده اند.
دویست و نود و دومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، صبح امروز، یازدهم فروردین ۱۴۰۰، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.